thumbnail

Over ons

Over ons – 123bustheorie.nl

Bij 123bustheorie.nl ben je aan het juiste adres voor het volgen van 1-daagse bus theoriecursussen. Met het theorie-examen op zak kun je door naar het praktijkgedeelte voor het behalen van jouw rijbewijs D. Wij verzorgen 1-daagse cursussen om je klaar te stomen voor het behalen van je theorie-examen. Deze vindt op dezelfde dag plaats en je wordt hier direct voor aangemeld. Jarenlange ervaring met het geven van de 1-daagse cursussen geven positieve resultaten. We bieden studie-ondersteuning aan voor het aanleren van bus theorie, waardoor je optimaal bent voorbereid op de examens. Verschillende theoriecursussen worden aangeboden voor elk theorie-examen onderdeel dat nodig is voor het behalen van de volledige bus theorie. Meld je aan voor de cursussen en kom jouw bus theorie halen, in 1 dag.

Jarenlange ervaring in begeleiden van cursisten

Bij 123bustheorie.nl hebben we jarenlange ervaring in het aanbieden van 1-daagse theoriecursussen. Je ontvangt zo binnen 1 dag alle informatie die je nodig hebt voor het behalen van de theorie-examens, die op dezelfde dag worden gehouden. In de ochtend volg je zo heel eenvoudig de cursus, waarna je ’s middags het examen volbrengt. We bieden een hoog slagingspercentage, dus je kunt er zeker van zijn dat je succesvol zult zijn om je bus theorie te halen, in 1 dag. Doordat we met uiteenlopende soorten cursisten werken, weten we precies hoe we moeten inspringen om de beste begeleiding te bieden. Als je faalangst hebt, dyslectisch bent of moeite hebt met leren, dan bieden we uitstekende ondersteuning. Zo kun je alsnog gewoon deelnemen aan onze 1-daagse theoriecursussen en verzekerd zijn van een succesvolle uitkomst. Je theorie-examen voor het rijbewijs D behaal zo snel en effectief, zonder zorgen of aanvullende stress.

 Onderdeelcursussen in bus theorie

De theoriecursussen bestaan uit verschillende onderdelen, waarvoor elk een apart examen zal worden afgenomen. Zo is er een RV1, V2D en een V3D onderdeel, wat elk een ander aspect van de bus theorie behandelt. Bij zowel V2D wordt veiligheids- en milieuaspecten behandeld en ontvang je informatie over relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet, Arbeidstijdenbesluit en vervoerswetgeving. Je hebt theoretisch praktijkonderdeel V3D nodig als cursist die hun rijbewijs D met code 95 willen behalen om dus in officiële bussen te mogen rijden. Bij V2D is dit zonder code 95 beschikbaar gesteld en kun je hierin examen doen. Bij RV1 richten we ons op Vervoer en Techniek, waarbij onder meer gedragsregels, verkeerswetgeving naast functie en werking van verkeerstechniek behandeld worden. Een volledig pakket aan informatie wordt zo dus verstrekt tijdens onze cursussen om je bus theorie te halen, in 1 dag.

Aanmelden
WhatsApp chat